Marko Livaja I Iris Rajčić / Zgodna Splicanka Osvojila 14 Godina MlaÄ‘eg Nogometasa - Iris je na instagramu objavila fotografiju svoje, markove i elizabetine sjene, pored koje je otkrila sretne vijesti.

Marko Livaja I Iris Rajčić / Zgodna Splicanka Osvojila 14 Godina MlaÄ'eg Nogometasa - Iris je na instagramu objavila fotografiju svoje, markove i elizabetine sjene, pored koje je otkrila sretne vijesti.. Marko livaja, 27, hırvatistan hnk hajduk split, 2020'den beri sol kanat piyasa değeri: Biva manekenka iris rajčić (41) i njezin dečko, nogometaš marko livaja (27) uskoro će dobiti drugo dijete. Marko livaja, napadač grčkog aek i bivši reprezentativac hrvatske nogometne vrste, nakon zelenih travnjaka znao je pronaći mir u privatnom životu. Iris i marko već imaju i kći elizabet (4), a u vezi su od 2014. Livaja je srce koje kuca ispod tetoviranih prsa odavno poklonio majci svoje kćeri, manekenki iris rajčić.

Bivša manekenka iris rajčić i nogometaš marko livaja dobili su drugo dijete. 727 отметок «нравится», 3 комментариев — story (@story.hr) в instagram: Livaja je poznat i po višegodišnjoj vezi s umirovljenom domaćom manekenkom iris rajčić s kojom ima kćer elizabet koja je rođena 2016. Iris je na instagramu objavila snimku na kojoj pozira u širokoj bijeloj majici i tajicama te pokazala trudnički trbuh. Naime, nasmijana obitelj napustila je zagrebački kbc…»

Iris Rajcic I 14 Godina MlaÄ'i Nogometas Livaja Dobili Su Sina 24sata
Iris Rajcic I 14 Godina MlaÄ'i Nogometas Livaja Dobili Su Sina 24sata from img.24sata.hr
Iris rajčić (41), 14 godina starija zaručnica nogometaša marka livaje na instagramu je otkrila da je u bolnici. Sretna obitelj obilježila je radosni trenutak fotografijom koju je ponosna majka objavila na društvenim mrežama. Marko livaja i iris rajčić. Biva manekenka iris rajčić (41) i njezin dečko, nogometaš marko livaja (27) uskoro će dobiti drugo dijete. 18,881 likes · 4 talking about this. Kako je potvrđeno na klupskim stranicama i društvenim mrežama, marko je od sada je dio nogometnog kluba hajduk. Umirovljena manekenka iris rajčić (41) i njezin zaručnik, nogometaš marko livaja (27) čekaju drugo dijete. Iris i marko će sljedećih nekoliko godina živjeti u španjolskoj.

Nogometaš marko livaja, koji posljednjih godina igra za razne europske klubove, postao je otac.

727 отметок «нравится», 3 комментариев — story (@story.hr) в instagram: Bivša manekenka iris rajčić (41) na instagramu se pohvalila kako će ona i njezin zaručnik, nogometaš marko livaja (27) postati roditelji. 18,881 likes · 4 talking about this. Iris rajčić i marko livaja dobili su sina lorenza. Marko livaja, 27, hırvatistan hnk hajduk split, 2020'den beri sol kanat piyasa değeri: Biva manekenka iris rajčić (41) i njezin dečko, nogometaš marko livaja (27) uskoro će dobiti drugo dijete. Marko livaja 2019/20 ○dribbling, skills, passes, assists & goals for aek fc○ ♫ song: Livaja je poznat i po višegodišnjoj vezi s umirovljenom domaćom manekenkom iris rajčić s kojom ima kćer elizabet koja je rođena 2016. This video shows all of his goals, assists and overall play from. Zaručnica marka livaje, iris rajčić snimila je instagram story u pola 4 ujutro iz bolnice kbc sestre milosrdnice. Inače, iris i marko, koji igra kao napadač grčkog kluba aek, su vezu započeli 2014. Marko je potpisao ugovor na četiri godine za španjolskog prvoligaša las palmasa. 'dobrodošao, lorenzo', napisao je dabinović i tako potvrdio sretnu vijest da su iris rajčić i nogometaš marko livaja četiri godine nakon rođenja kćeri elizabet dobili i sina.

Godine, a plavokosa splićanka od njega je starija 14 godina. Livaja je srce koje kuca ispod tetoviranih prsa odavno poklonio majci svoje kćeri, manekenki iris rajčić. On i 14 godina starija manekenka iris rajčić dobili su djevojčicu kojoj su dali ime elizabet. Na ovoj fotografiji možete vidjeti sjenu nas troje, no zapravo nas je četvero, napisala je, otkrivši da će ona i marko očekuju sina. Iris rajčić i nogometaš marko livaja početkom lipnja postali su roditelji.

Livajina Odabranica Cak I Ako Cijela Zemlja Bude Uz Rijeku Ova Ce Hrvatska Manekenka Sigurno Navijati Za Aek 100posto Hr
Livajina Odabranica Cak I Ako Cijela Zemlja Bude Uz Rijeku Ova Ce Hrvatska Manekenka Sigurno Navijati Za Aek 100posto Hr from 100posto.jutarnji.hr
Nogometaš marko livaja, koji posljednjih godina igra za razne europske klubove, postao je otac. This video shows all of his goals, assists and overall play from. Iris rajčić i marko livaja dobili su sina lorenza. Iris i marko će sljedećih nekoliko godina živjeti u španjolskoj. Splićanka iris rajčić (41), prva pratilja miss hrvatske 1997. Bivša manekenka i fitness trenerica rodila je djevojčicu elizabet. Iris i marko već imaju i kći elizabet (4), a u vezi su od 2014. Godine, a nedavno su se vratili u markov rodni split iz grčke gdje je igrao za atenski aek, piše index.

€* 26 ağu 1993, split, hırvatistan.

Bivša manekenka iris rajčić izašla je danas iz rodilišta, a po nju i novorođenog sina lorenza došao je zaručnik marko livaja i starije kćer elizabeth. Prisjetimo se, zgodna splićanka prohodala je 2014. Livaja je poznat i po višegodišnjoj vezi s umirovljenom domaćom manekenkom iris rajčić s kojom ima kćer elizabet koja je rođena 2016. Kako je i sam istaknuo prilikom prvog intervjua nakon dolaska. Iris rajčić i nogometaš marko livaja početkom lipnja postali su roditelji. Iris je oduvijek padala na nogometaše pa je tako prije mlađahnog livaje ljubila krunoslava lovreka i nikolu pokrivača. Iris i marko već imaju i kći elizabet (4), a u vezi su od 2014. Iris rajčić i marko livaja dobili su sina lorenza. Marko livaja poznat je po raznim ekscesima na terenu, ali i vezi s bivšom manekenkom iris rajčić. Marko je potpisao ugovor na četiri godine za španjolskog prvoligaša las palmasa. Bivša manekenka, zaručena za 14 godina mlađeg nogometaša hajduka, rodila je drugo dijete prije četiri dana. Nogometaš marko livaja, koji posljednjih godina igra za razne europske klubove, postao je otac. No, obožavateljice se nemaju čemu nadati!

This video shows all of his goals, assists and overall play from. Sretnu vijest iris je objavila na instagramu. Iris i marko već imaju i kći elizabet (4), a u vezi su od 2014. Prisjetimo se, zgodna splićanka prohodala je 2014. Iris je na instagramu objavila fotografiju svoje, markove i elizabetine sjene, pored koje je otkrila sretne vijesti.

Koji Su Se Sve Poznati Zabavlji Na Ultra Europe I Ultra Beach Par
Koji Su Se Sve Poznati Zabavlji Na Ultra Europe I Ultra Beach Par from wall.hr
Sretnu vijest iris je objavila na instagramu. Vratio u svoj voljeni split. Iris rajčić (41), 14 godina starija zaručnica nogometaša marka livaje na instagramu je otkrila da je u bolnici. Inače, iris i marko u vezi su od 2014. Nogometaš marko livaja (27) i njegova zaručnica, umirovljena manekenka iris rajčić (41), postali su ponosni roditelji malenog dječaka. On i 14 godina starija manekenka iris rajčić dobili su djevojčicu kojoj su dali ime elizabet. Umirovljena manekenka iris rajčić (41) i njezin zaručnik, nogometaš marko livaja (27) čekaju drugo dijete. Umirovljena manekenka iris rajčić (41) podijelila je sretnu vijest da očekuje drugo dijete sa 14 godina mlađim zaručnikom, nogometašem prijatelji i pratitelji su čestitali paru koji već ima kćer elizabet koja se rodila 2016.

'dobrodošao, lorenzo', napisao je dabinović i tako potvrdio sretnu vijest da su iris rajčić i nogometaš marko livaja četiri godine nakon rođenja kćeri elizabet dobili i sina.

Iris je oduvijek padala na nogometaše pa je tako prije mlađahnog livaje ljubila krunoslava lovreka i nikolu pokrivača. Nogometaš marko livaja, koji posljednjih godina igra za razne europske klubove, postao je otac. Sretna obitelj obilježila je radosni trenutak fotografijom koju je ponosna majka objavila na društvenim mrežama. Inače, iris i marko u vezi su od 2014. Bivša hrvatska manekenka iris rajčić (41) i 14 godina mlađi fudbaler marko livaja čekaju drugo dete, objavila je ona na instagramu gde je dobila pregršt čestitki. Prisjetimo se, zgodna splićanka prohodala je 2014. Bivša manekenka iris rajčić i nogometaš marko livaja dobili su drugo dijete. Prisjetimo se, zgodna splićanka prohodala je 2014. Paru je sada, kako je poznato, stigao sin. Marko livaja i iris rajčić. Nogometaš marko livaja, koji posljednjih godina igra za razne europske klubove, postao je otac. Zaručnica marka livaje, iris rajčić snimila je instagram story u pola 4 ujutro iz bolnice kbc sestre milosrdnice. Novorođenom sinu nadjenuli su ime lorenzo, kako je na svom instagram profilu objavio njihov prijatelj, objavljuje story.

On i 14 godina starija manekenka iris rajčić dobili su djevojčicu kojoj su dali ime elizabet marko livaja. Zaručnica marka livaje, iris rajčić snimila je instagram story u pola 4 ujutro iz bolnice kbc sestre milosrdnice.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama